Меню

Вітаємо Вас, любі друзі !

Двері Корецької районної бібліотеки для дітей відкриті для всіх - для дітей будь-якого віку та їхніх батьків, для вчителів і вихователів, колег - бібліотекарів.

Разом з нами ви помандруєте книжковим світом і здобудете багато знань. З нами ви проведете свій час цікаво і змістовно.

неділю, 11 березня 2018 р.

Найбільш довгоочікуваними святами завжди  були Різдвяні свята. Ці свята є найбільш таємничими, урочистими і «родинними», вони обіцяють здійснення мрій кожному, хто вірить у диво.
          19 січня районна бібліотека для дітей у рамках засідань клубу «Надія»,  за допомогою поетичного слова і яскравого дійства організували посиденьки у бібліогостині  «Від Різдва до Водохреща» для дітей з особливими потребами.
         Ведуча свята розповіла про традиції та звичаї святкування Святвечора та Різдва Христового, свята Василя та Водохреща. Різдвяний вертеп, за участю Марійки Ковльчук, Тараса Новака, Дениса Ярошинського, Романа Дулюка, Дмитра Волохова , показав театралізовану виставу, у якій розповідалось про народження Ісуса Христа, щедрувальники  «водили козу», найменші учасники свята Максим Волохов, Олексій Верещук та Вікторія Верещук  засівали на щастя, на здоров’я, на новий рік та читали молитви. А Різдвяні   колядки звучали у виконанні братів Юри та Романа Михальчуків та Дениса Олелі. Щедрі оплески діти дарували ляльковому театру за виставу «Новорічні пригоди у лісі». Радісно приймали участь у захоплюючих іграх, смакували смаколиками та колядували і щедрували.
         В народі кажуть , виявлене добро повертається сторицею, отож, нехай нашим спонсорам, за надану допомогу у придбанні солодких подарунків та шкільного приладдя для особливих діток, все повернеться сторицею. Завдяки вам дитячі очі сіяли радістю. Колектив районної бібліотеки для дітей висловлює свою найщирішу вдячність за надану допомогу – Наталії Кубай,  Ірині Ференчук,  Ігорю Якубцю,  Любові Суходольській, Юлії Турович, Аллі Годун, Миколі Волохову,  Анні Гутель,  Миколі Струку, Сергію Тупайцю, Ользі Меленчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар