Меню

Вітаємо Вас, любі друзі !

Двері Корецької районної бібліотеки для дітей відкриті для всіх - для дітей будь-якого віку та їхніх батьків, для вчителів і вихователів, колег - бібліотекарів.

Разом з нами ви помандруєте книжковим світом і здобудете багато знань. З нами ви проведете свій час цікаво і змістовно.

неділю, 11 березня 2018 р.

В перші дні зими вся країна відзначає Міжнародний день інвалідів. В Корецькій районній бібліотеці для дітей відбулося свято для особливих діток «Хай завжди живе надія у ваших серцях».
Працівники бібліотеки та спонсори свята , Корецький районний центр соціальних служб для дітей та молоді та Меленчук Ольга Іванівна , подарували дітям теплоту своїх сердець, солодкий стіл та гарні подарунки. Наймолодщі учасники свята Ляшук Уляна, Верещук Олексій, Верещук Вікторія та Волохов Максим у своїх віршах побажали мати у серці багато віри, надії тепла , радості.
Привітав усіх присутніх добрим словом заступник голови Корецької РДА Сухий Олександр Антонович. Чудова українська пісня звучала з вуст Олелі Дениса , всіх зачарувала мелодія виконана на саксофоні Чередніченко Дашею та розвеселила театралізована сценка з «Кайдашевої сімї» у виконанні Радовенюк Анастасії та Ляшук Уляни.
Діти гралися та розважалися - вправлялися у початковому оригамі, надували кульки, виготовили собі обереги, відгадували загадки, а на завершення всі отримали «Рецепт щастя» та залишили бібліотеку з гарним настроєм і побажанням нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар