Меню

Вітаємо Вас, любі друзі !

Двері Корецької районної бібліотеки для дітей відкриті для всіх - для дітей будь-якого віку та їхніх батьків, для вчителів і вихователів, колег - бібліотекарів.

Разом з нами ви помандруєте книжковим світом і здобудете багато знань. З нами ви проведете свій час цікаво і змістовно.

пʼятницю, 15 червня 2018 р.



Нехай щирий сміх дитячий, над Україною лунає
Щороку в перший день літа відзначається прекрасне свято радості та одвічної надії. Відзначаючи Міжнародний день захисту дітей районна бібліотека для дітей запросила  на літературне свято «Нехай щирий сміх дитячий , над Україною лунає » дітей з особливими потребами.
 Дітей привітала зі святом заступник директора по роботі з дітьми Тетяна Адамівна Соботюк, побажавши дітям сонечка, тепла, посмішок, цікавих літніх канікул та незабутніх вражень.  Розпочалося свято піснею про дитинство у виконанні Дениса Олелі та веселого клоуна із казковими героями, яких зіграли читачі бібліотеки Олексій та Вікторія Верещук.   
Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні задачі, розшифровували таємниці скриньок, демонстрували спритність у рухливих іграх та обрали переможця найкращого малюнка, нею стала Богданка Любчик.
Цікаві подарунки та солодкий стіл учасникам свята подарували Корецький районний  центр соціальних служб сім’ї та молоді та приватний підприємець Ольга Меленчук.
Всі присутні отримали море позитивних емоцій.  Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули.  То ж бібліотека розпочала акцію «У книги немає канікул».  Чекаємо на вас щоднини, окрім вихідних. Проводьте з користю свій вільний час.

Немає коментарів:

Дописати коментар